Paddestoelen blinken en pronken, de herst is in volle gang. Ik zie de bomen een overgang maken en hun bladeren loslaten en ik hoor mensen snotteren, niezen en twijfelen of ze wel of geen dikke jas aan moeten als ze naar  buiten gaan. De herinneringen aan de warmte van de zon lijken alweer lang geleden en we bereiden ons voor op een koudere periode. De overgang is wennen. Ik raad je aan om dagelijks naar buiten te blijven gaan om frisse lucht in te ademen en zonlicht op te vangen. Je lichaam zal je er dankbaar voor zijn als je het nu nog volop neemt, voor de winterperiode waarin het misschien veel moeilijker wordt. Vitaal de herfst door met frisse buitenlucht en het loslaten van de zomergevoelens, tegelijkertijd met de loofbomen. De voeding van de herfst kan je helpen je weerstand op te bouwen. Er is heerlijk seizoensfruit verkrijgbaar, veel verschillende noten en wild. Geef jezelf de tijd van dit seizoen te genieten en een overgang te maken van het veelvuldige buitenleven naar binnen. Net als de dieren, voorbereiden op rust……

Wanneer je het leuk vindt volg me dan of benader me via mail of telefoon. Ik deel mijn kennis graag en leer je graag jezelf en jouw mogelijkheden tot vitaliteit kennen.