De lente is begonnen. De krokusjes en narcissen bloeien, de tulpen zijn in alle kleuren zichtbaar, de lammetjes dartelen, de vogels tjilpen erop los en halen rare capriolen uit en de koeien staan weer in de wei. De lente wordt veelal geassocieerd met ‘iets nieuws starten’. Dit zien we terug in oude rituelen die gericht zijn op vruchtbaarheid en voedselproductie. Door de effecten van de lente op de natuur wordt de lente vanouds gevierd met vruchtbaarheidsymbolen. Dit kunnen we nog terugzien aan de paashaas en zijn eieren of de paasstok met het haantje bovenaan en de meiboom.

InnerDreams heeft ook de lente in de bol en start met iets nieuws in deze periode: “Vitaliteitstrainingen”
Hiervoor is een nieuwe samenwerking aangegaan met InnerStars en om jullie hiermee kennis te laten maken, bieden we op vrijdagmiddag 06 april een gratis middag aan om kennis te maken met de samenwerking tussen Léonne Meijs en Paul Strijbos en een voorproefje te krijgen van de inhoud van ons aanbod gericht op vitaliteit en balans.

Wat kun je deze middag van 13.30-16.30 uur verwachten:
13.00 uur is de ruimte open en staat er koffie, thee, water en iets lekkers voor jullie klaar
13.30 uur starten we met ons voor te stellen en ons aanbod te presenteren
Op deze middag bieden we jullie een kijkje in onze keuken en geven we een stukje training. Naast theorie zal er ook een oefening zijn.
Jullie krijgen hierdoor een goed en volledig overzicht krijgen van de opbouw van onze lessen en kunnen zelf ervaren wat het effect hiervan op jezelf is.
16.30 uur is de afsluiting van deze informatieve bijeenkomst en gaan jullie verrijkt met een presentje en voorzien van extra informatie naar huis.

Wanneer de cursus voor jou passend kan zijn?
– je hebt wel veel plannen, maar van de uitvoering komt niets terecht;
– je bent vaak moe en na het werk heb je geen puf meer voor andere afspraken of om iets met je gezin te doen;
– je ervaart je grenzen pas als jij of anderen er overheen zijn;
Kortom: eigenlijk weet je dat iets anders wilt/moet, maar hoe ……

In onze training staan vitaliteit en balans centraal, jouw vitaliteit en jouw balans!  Vitaliteit is belangrijk, voor iedereen. Het maakt het mogelijk om op een plezierige en gezonde manier invulling te geven aan je werk en je dagelijks leven. Vitaliteit zorg voor veerkracht en plezier, dat je (weer) initiatieven neemt en enthousiast en met passie in het leven kunt staan.

Onze training bestaat uit theorie en oefeningen uit onder andere NLP, EFT, Qigong, MIR-methode, acupressuur, wandelcoaching, hart-coherentie / ademhaling, massage, kinesologie, Touch Of Matrix, Enneagram, voedingskennis, meditatie en Braingym

Een gezamenlijke klant schreef voor ons:
“Zowel Paul als Léonne hebben zelf veel ervaring met verandering en beweging in vitaliteit en leven vanuit passie. Dit is hun missie! Ze trainen vanuit kennis, ervaring en intuitie. Zij delen met jullie wat ze zelf in de afgelopen 15 jaren hebben geleerd en ondervonden. Voor mij geen wonder dat ze een samenwerking aan zijn gegaan. Het is heerlijk om mijn verhaal kwijt te kunnen of om een behandeling te ontvangen, maar ik vind het nog fijner dat ik zoveel praktische tips en handvatten aangereikt krijg, waarmee ik zelf echt iets kan doen en waarvan ik merk dat ze mij inderdaad meer veerkracht en plezier geven en dat ik meer in actie kom! Goed dat jullie dit gaan bundelen en meer mensen van gaan laten genieten! Paul en Léonne, ik ken jullie ieder apart als integere, vakbekwame en vitale professionals! Dank jullie wel en veel succes met jullie samenwerking!”