Vitaal en in Balans

Herken je dit?
Je gaat op tijd naar bed, maar je staat moe op. Je hebt veel plannen, maar er komt niets van terecht. Je kent je grenzen niet en je gaat er steeds overheen. Je hebt moeite met nee-zeggen. Na het werk heb je geen puf meer om te sporten of om iets met je kinderen te ondernemen.

Soms raak je fysiek en mentaal uit balans. Voelt alles als teveel en je hebt het gevoel vast te zitten. Je inzetten, zowel op je werk als vrijwilliger of privé vraagt om kwaliteit. Vitaliteit zorgt ervoor dat je keuze hebt in de kwaliteit die jij voor anderen neerzet. Vanuit jezelf, met plezier en zonder stress.

Minder stress – meer vitaliteit
Vitaliteit is belangrijk voor iedereen. Het maakt het mogelijk om op een plezierige en gezonde manier invulling te geven aan je werk en je dagelijkse leven. Vitaliteit zorgt voor veerkracht en plezier. Het maakt dat je (weer) initiatieven neemt en enthousiast en met passie in het leven kunt staan. Tijdens deze cursus leer jij vitaal en in balans te leven. Je zult daarbij een balans vinden tussen je bewegen, ademen, denken en eten. Met veel speelse technieken krijg je steeds meer energie, gaat je levensenergie meer stromen. Je gaat van willen naar doen. Je brengt structuur in je leven. Je geniet van het leven. Je krijgt een gezonde energiestoot.

De cursus
Je leert vitaal en in balans te komen met onder andere acupressuur, wandelcoaching, EFT, mediteren, Qigong, MIR-methode, ademhalingsoefeningen, NLP, massage, voedingskennis en Brain-gym. De cursus bestaat uit 8 dagen in april, mei en juni. De lestijden zijn van 9:30-16:30 uur. De cursuslocatie is Past. van Haarenstraat 44 in Mariaheide.

Gratis introductiemiddag
Op vrijdag 6 april houden we een gratis introductiemiddag. Geef je hiervoor op. Ontvang een try out korting van 40 % op de kosten van deze cursus. Meld je nu aan voor de gratis introductiemiddag. (aanmelden kan via contactformulier)

Kun je niet op 6 april komen, maar heb je wel belangstelling voor deze cursus stuur dan een e-mail en wij zorgen ervoor dat je volledig en tijdig wordt geïnformeerd.

Inner Dreams verzorgt deze cursus samen met Paul Strijbos van Inner Stars