Vanochtend hebben we de eerste bijeenkomst van een gratis reeks vitaliteitsbijeenkomsten gehad. Een kleine opkomst met gretige afname. We hebben besproken wat vitaliteit voor eenieder betekent en dat alleen gaf al veel gespreksstof. Wat minstens zoveel gespreksstof opleverde was dat wanneer we het wel weten, we het niet altijd doen. Waarom?
– omdat we het idee hebben dat het teveel tijd kost,
– omdat we het dan wel meteen goed willen doen,
– omdat we vinden dat het zo ook moet kunnen,
– omdat we niet precies weten hoe…
Op dat laatste punt hebben we een paar tips uit kunnen wisselen en hier gaan we volgende keer zeker mee verder. Samen met wat er op dat moment van jullie aan vragen komen. Wij kijken er al weer naar uit!

Groeten van Paul Strijbos en Léonne Meijs

Van deze ochtend is een visuele samenvatting:

Wil je er de volgende keer bij zijn? Houd dan alvast woensdagochtend 12 december vrij.