Afgelopen jaar heb ik het toch nog maar eens geprobeerd: afvallen! Ik had het meerdere malen geprobeerd, ondanks dat ik al vaker had gezegd hier eigenlijk nooit aan te willen beginnen. Ik zou wel gewoon een maatje groter kopen, maar was niet van plan mezelf op welke manier dan ook iets tekort te gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan en zo had ik inmiddels elk jaar een nieuwe garderobe, in een maatje groter! Nu hoef ik niet terug naar het gewicht van toen ik 18 jaar was, maar inmiddels is het verschil opgelopen tot +23 kilo! en ik begon mezelf minder beweeglijk te voelen. Verdorie ik begon er last van te krijgen, wat nu was mijn vraag, want ik wilde mezelf nog steeds niets tekort doen en eten speelt een belangrijke rol in mijn leven, maar gezond leven en daarbij gezond eten ook.

Wat kon ik doen?- er was minder beweging op mijn agenda komen te staan, dit moest veranderen, er moest meer beweging met mijn lijf plaats gaan vinden;

– er zat teveel onregelmatigheid in mijn agenda, waardoor er vaak te weinig tijd was voor het rustig kunnen nuttigen van een maaltijd, dit moest anders;- tevaak stilde ik tussendoor mijn honger met een snelle hap (groot of klein, gezond en ongezonde happen). Ik zou dit gaan voorbereiden, net als mijn lunch voor als ik van huis zou zijn. Netjes vooraf thuis bereiden en meenemen, zodat ik tussendoor niet op pad hoefde om naderende chagrijnigheden te voorkomen door opkomende hongers te stillen

– achter mijn behoefte van ‘bodemdrift’ zat vast nog een behoefte. Met al die coaches in mijn omgeving zou het toch geen probleem moeten zijn hier meer inzicht in te krijgen en dit gedrag aan te passen. Ik schakel een coach voor mezelf in- met al dat vele eten tussendoor en bij vlagen niet kijken naar wat er allemaal aan kleur, geur en smaakstoffen in zat, voelde ik me toch weer vaker moe dan ik zou willen. Ik had weer vervuiling opgelopen in mijn lijf, terwijl ik weet dat ik daar gevoelig op kan reageren. Opschonen dus.

Alsof het zo moest zijn, kwam op dat moment Forever Living Products met een Detox & Weightcare Program. Ik werk met deze producten en nieuwsgierig als ik ben, zag ik hierin meteen allerlei voordelen voor mezelf. Een bakker koopt zijn eigen brood ook niet elders, dus ik dacht ik bekijk het ook eerst eens vanuit mijn eigen winkel. Alles viel samen en zonder enige moeite kon ik aan de slag en werd ik in al mijn wensen voorzien, tadaaaaa. Daar word ik blij van!

In april ben ik gestart met Clean 9. Een detox programma en aansluitend ben ik ca. 2 maanden doorgegaan met het afvalprogramma. Ik ben ruim 15 centimeters in omvang en 9 kilo’s aan gewicht verloren. Ik ben toen heerlijk de zomer ingegaan en kwam slechts 1,5 kilo terug aan. Dit was heel snel erna al en daarna is mijn gewicht constant gebleven. In november heb ik weer een Clean 9 programma gedaan, ik wilde voor de kerst nog wat kilo’s kwijt en ook dat is gelukt: ik verloor 2,5 kilo en nog eens 4 centimeters in 1 maand. (en deze kilo’s zijn na het stoppen er niet terug aan gekomen, dus wellicht had het eerder iets met mijn vochthuishouding, dat heb ik inmiddels bij meer mannen en vrouwen gezien en gehoord. Bij vrouwen kan het trouwens ook nog met de menstruactiecyclus te makken hebben).

Hoewel ik het in de winterperiode moeilijker vind dan in de zomer, lukt het me toch om beweging standaard in mijn weekplanning op te nemen. Daarnaast is door het Forever Weight Care Programma mijn bloedsuikerspiegel meer in balans, waardoor snacken en bodemdriften niet meer nodig zijn.

In januari gaan we met meerdere tegelijkertijd aan de slag met het Detox en Afvalprogramma. Wil je meedoen? Meld je dan aan, zodat we een persoonlijk plan op kunnen stellen, je de producten op tijd in huis hebt en je toegevoegd wordt aan onze besloten groep om elkaar te motiveren en stimuleren. Ook hier geldt weer onze 30 dagen niet tevreden geld terug garantie, dus wat houdt jou nog tegen om aan de slag te gaan?

Bel me voor meer informatie op 06-48072005 of mail me via het contactformulier op de webiste