12 december 2012 is als een normale woensdag aan me voorbij gegaan. In zoverre een normale woensdag dat ik deze dag wel meer bewust was van (mogelijke) veranderingen rondom mij heen. Ik was hier al door verschillende contacten van me en nieuwsbrieven waarop ik geabonneerd ben geattendeerd.
Ik vind het overigens heerlijk om al deze veranderingen waar te nemen. Mijn hoge gevoeligheid lijkt steeds meer in mijn voordeel te werken.

Woensdag de 12e werd ik wakker met mooie dromen (en ik vertel erover als ze waarheid worden, beloofd!) en had ik in de ochtend een vitaliteitsbijeenkomst georganiseeerd met Paul Strijbos. We waren met een klein groepje, waardoor er voldoende veiligheid bleek te zijn voor persoonlijke vraagstukken. We sloten af met een meditatie, waarop de reacties terug waren: warm, verfrissend, saamhorigheid, rust, weer energie, zin in de dag. Wat een heerlijk begin van mijn dag!

De middag verliep met klantafspraken, rustig en zoals verwacht, zonder bijzonderheden.

De avond bezocht ik de social media club in Oss. Er zouden verschillende ervaringen gedeeld worden van social media gebruikers en daar was ik wel nieuwsgierig naar. Ik had hier snel met verschillende mensen contact en aansluiting en vond dat zeer plezierig. Wat me het meest bij is gebleven van deze avond? Een ander woord voor HSP, Hoog Sensitieve Personen, namelijk ik kwam erover aan het praten, omdat ik het bij een gast op haar twitterbio zag staan, die het “sensitief begaafd” noemt. Dit roept bij mij veel meer vrolijkheid en mogelijkheden op als Hoog Sensitief Persoon, dus vanaf toen ben ik ook “sensitief begaafd”, mooi toch?!

Maar dat zo over mij, voor wat betreft mijn ervaringen op 12-12-2012

Wat ik na deze dag ontdekte was deze meditatie, die vanaf deze dag op youtube te vinden is en waarnaar ik sindsdien al verschillende keren met veel plezier naar geluisterd heb. Het helpt je om te focussen op de verschuiving die we met ons bewustzijn kunnen maken. Ik deel het graag met jullie en raad aan het vanaf vandaag regelmatig te luisteren. Het duurt 20 minuten, dus wellicht een mooi alternatief voor je standaard meditatiemoment?

Luister en ervaar wat het voor jou kan betekenen. Voor nu en voor mogelijke veranderingen voor jou en je omgeving vanaf 21 december. Ik ben benieuwd naar je ervaringen. Geniet ervan!

Namasté