IMG_2239Eindelijk heb ik het voor elkaar en kan ik jullie mee laten genieten!!

Vanaf maandag 21 januari gaat een nieuwe onderneemster van start met het verzorgen van lessen in de bewegingsleer Chi Neng.

Jullie weten dat ik beweging een belangrijk onderdeel van vitaliteit vindt en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Chi Neng veel toevoegt aan je conditie en energiehuishouding.

Chi  Neng is een Chinese methode om meerenergie te krijgen en hier effectiever mee om te kunnen gaan. Het vermindert stress en vermoeidheid en maakt je fitter.  Je komt tot rust, het maakt je hoofd stiller, je spieren ontspannen en je hartslag kalmeert. De oefeningen zijn eenvoudig en stimuleren de doorstroom van energie. Het brengt onspanning, kracht en balans in lichaam en geest. De nadruk ligt op het bewegen met ontspannen en geconcentreerde aandacht. Hierdoor ontstaat innerlijke rust en ruimte.

We bewegen een uur samen in de les. 10 minuten dagelijkse Chi Neng oefeningen per dag brengen ontspanning en balans tussen lichaam en geest. Dit merk je na verloop van tijd door: – meer energie – soepelere spieren en gewrichten – meer zelfvertrouwen – meer stabiliteit

De Chi Neng cursus bestaat uit 10 lessen en wordt verzorgd door Gabrielle Verkuijlen-Dronkers uit Uden. Ik ken Gabrielle al jaren en ze is naast een collega waar ik graag mee samenwerk een hele goede vriendin van me. Ze is in het dagelijks leven actief in de zorg en daarnaast met bewegingsleer Chi Neng, geometrie in graancirkels en het schilderen hiervan, automatisch schrift, voeding en het organiseren van spirituele reizen.

Afgelopen jaar ben ik bij Gabrielle aangesloten op een van haar spirituele reizen. Een paar dagen voor het einde van onze reis voelde ik een moeheid opkomen. Ik weet dat het vanuit mijn CVS nog wel eens voorkomt, maar het komt natuurlijk altijd op een dag dat het niet uitkomt. Hoewel ik eerder wel al eens een cursus Chi Neng had gevolgd en af en toe thuis nog wel eens een oefening doe, had ik het nooit gericht op mijn moeheid toegepast. Eerlijk gezegd ook nooit eerder bedacht dat dit met een simpele Chi Neng oefening zo’n groot effect zou kunnen hebben. Toen Gabrielle die ochtend in de gaten kreeg wat het effect van vermoeidheid op mij is (ik kan het altijd goed verborgen houden, maar wanneer iemand 9 dagen met me samen reist wordt het ook voor mij lastig dit te verbergen 😉 ) stond ze op en organiseerde ze direct een moment voor mij in de tuin van de B&B waarin we verbleven. In de zon stonden we en Gabrielle straalde rust en vertrouwen uit, vroeg me lekker en goed te gaan staan, even naar mijn ademhaling te gaan, deed ondertussen de beweging voor, vroeg me vervolgens mijn ogen te sluiten en leidde mij met rustige stem een heel eenvoudige oefening in. Wow, wat was dat krachtig! We hebben het ca. 10 minuten gedaan denk ik en ik voelde me direct daarna fitter en energieker en heb er dagen baat bij gehad. Deze oefening doe ik thuis af en toe nog steeds en is steeds weer effectief, echt super!

Gabrielle kan makkelijk en snel afstemmen en oefeningen neerzetten die gericht zijn op minder vermoeidheid, meer energie, kortom jezelf vitaler voelen vanuit eigen mogelijkheden, wat perfect aansluit op de visie van Inner Dreams.

De cursus start maandag 21 januari om 19.30 uur en de les duurt steeds een uur. Het zijn 10 lessen (carnavalsmaandag en paasmaandag is er geen les) Trek makkelijk zittende kleding aan.

Speciaal als kennismaking bieden wij u deze cursus nu aan voor slechts € 100,00

Gabrielle werkt in kleine groepen en aanmelden kan via het invullen van een ticket op de website

Meld je hier rechtstreeks aan.