selfDruk, druk, druk en eigenlijk wel behoefte aan een momentje niets. Beentjes omhoog, lekker drankje erbij, snoet in de zon, ik zeg: ‘kom maar op!’ Herken je dat?
Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken en coaching kan dat steuntje zijn.

Laat je coachen en kom tot zelfsturing door bewustwording.

Maar wat is coachen nu eigenlijk?

Voor mij is dat jou leren herkennen van je eigen patronen, zodat je er anders mee om kunt gaan, keuzes krijgt.

Letterlijk betekent het woord ‘coach’ in de engelse taal ‘bus’ en ik vind dat een mooie metafoor voor het werk dat ik doe. Alsof ik je een bus aanbied waar je in kan stappen, een stukje samen reist en jij weer uit kan stappen óf dat jij het stuur overneemt, jij zelfstandig verder reist en dat ik uitstap.

Ik ga graag samen met mensen op stap, letterlijk en figuurlijk op een ontdekkingstocht naar wat er te ontdekken valt.

Coaching helpt je om weer met plezier te werken en te leven.

Wat kun je van een goede coach verwachten:
1. Respect, veiligheid, vertrouwen en visie
2. Aandacht, inzicht en verandering in je situatie
3. Omzetten van negatief naar positief wat leidt tot beweging, actie
4. Doelen stellen
5. Actieplan, uitvoering en ondersteuning
6. Herkennen van patronen, humor en plezier
7. Systemisch denken, overzicht en vertrouwen hebben in wat komt

Zijn er veranderingen in jouw leven? Relatieproblemen, stress of verliesverwerking? Wil je iets anders dan wat je doet? Ben je op zoek naar persoonlijke groei? Loop je vast, wil je starten als zelfstandig ondernemer of wil je gewoon meer plezier, rust of juist energie in je leven? Voor iedereen die – even- vastloopt in een bepaalde situatie of extra begeleiding nodig heeft in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld eetproblemen, onrust, depressie, onzekerheid, angsten of fobieën,  maar ook bij behoefte aan structuur aanbrengen, leren met tijd omgaan, bewustwording van een of leren omgaan met ziekte of diagnose, vastzitten in je werk, iets anders willen maar niet weten wat, relatieproblemen (privé of in werksituatie) lusteloos en vermoeidheid, emoties of hooggevoeligheid.
Soms hebben coaches een specialisatie ontwikkeld en kun je hierop selecteren. Ikzelf heb bijvoorbeeld veel ervaring met en ben gespecialiseerd in het omgaan met vermoeidheid, grenzen, emoties en angsten.
Coaches kunnen ook verschillende methodes hanteren om met jou te werken, zo doe ik in de basis veel met de natuur en heb ik veel van mijn vraagstelling geleerd vanuit NLP, maar kijk ik samen met jou naar het totaalbeeld en brengen we de fysieke, emotionele, mentale en spirituele elementen in kaart. Mijn kennis en ervaring uit andere cursussen en opleidingen heb ik altijd paraat en kan ik op elk gewenst moment inbrengen. Dat maakt dat ik op deze manier altijd maatwerk kan leveren en zo zijn er meer coaches die zo werken, neem dat mee in je voorselectie.

Vooraf worden door jou en je coach de doelstellingen besproken en kijk je samen naar wat je echt wilt bereiken. Je bespreekt het plan van aanpak, hoe je het gaat doen, in hoeveel tijd en wat je van elkaar (kan en mag) verwachten.
Vertrouwen, respect en humor vind je terug in mijn manier van coachen, net als veiligheid, liefdevol en integer, welke mijn inziens bij elke goede coach een onderdeel zullen zijn. Je leert nieuwe vaardigheden, (her)ontdekt je kwaliteiten en mogelijkheden. Kortom: je ervaart direct toepasbaar resultaat, Zo werk je met mij in maximaal 7 stappen naar een door jou gewenst doel en behoort tussentijdse begeleiding via telefoon, internet of mail tot de mogelijkheden.

Op papier zullen tevens de afspraken omtrent kosten, coachlocatie, reiskosten, manier van betalen, wat te doen bij afzeggen, etc. vermeld worden. Heb je zelf specifieke wensen om af te spreken dan kunnen we die hier ook in vermelden.

Vergoeding

InnerDreams is aangesloten bij VIV en SRBAG. Afhankelijk van je ziektekostenverzekeraar wordt je coaching hierdoor vergoed.

Wanneer je PGB ontvangt, kan je je begeleiding vanuit je PGB betalen.

Wanneer je coaching werkgerelateerd is, vergoeden veel werkgevers de kosten geheel of gedeeltelijk.206023_407336759308095_369514927_n

Met dit verhaal heb ik je een completer plaatje willen geven van wat coaching inhoudt en waarom iedereen een coachtraject aan zou moeten gaan. We hebben allemaal wel eens behoefte aan een steuntje in de rug
dat ons rust breng of juist een prikkelende spiegel waardoor we in actie komen.

Wil je een gratis kennismaking met mij? Op kantoor of tijdens een natuurcoaching?  mail me dan voor een afspraak op Leonne@innerdreams.nl  Ik kijk ernaar uit je te onmoeten