1Enige maanden geleden zat ik heerlijk te genieten van de zon in onze nieuwe, steigerhouten tuinset. Lekker onderuit op zachte kussens met de zon op mijn gezicht en de vogelgeluiden op de achtergrond.
Herken je dat je dan lekker weg kan mijmeren en dat op dit soort momenten allerlei nieuwe gedachten en mogelijkheden ontstaan? Zo ging het wel bij mij. Ik zat te mijmeren en filosoferen over samenzijn met andere vrouwen, in stilte, in de natuur, met ruimte voor uiting, ontwikkeling en creativiteit. Waarbij ruimte is voor emoties die opkomen en activiteiten waar we op dat moment zin in krijgen om te ondernemen.

Wat ik niet wist, is dat een aantal kilometers verderop een oud studiegenoot van NLP, Gita Siebers, met soortgelijke gedachten bezig was. Je kunt je voorstellen hoe blij verrast ik reageerde toen ik de volgende dag een mail van Gita las, waarin zij haar voornemens beschreef en mij uitnodigde eens na te gaan hoe het voor mij was om dit samen te doen. Het was bijna hetzelfde als waar ik de dag ervoor over had zitten dromen en me helemaal blij voelde worden bij dat idee. Ik hoefde niet na te denken, dit was het! Ik doe mee! Zo gezegd, zo gedaan en hier is een prachtig programma voor vrouwen uit voortgekomen op het rustige en landelijke terrein van Landhuis Barendonk in het Brabantse plaatsje Beers.

Het zijn 3 volledig verzorgde dagen, waarbij we samen kunnen brengen wat wij in de afgelopen 10 jaren geleerd en ontwikkeld hebben. Vrouwen hebben de gelegenheid stilte te vinden, even niets te moeten en tegelijkertijd hierin de ander ont-moeten. Vanuit deze rust, ondersteund door de idyllische omgeving en persoonlijke begeleiding bieden wij de mogelijkheid om 3 dagen weer in contact te komen met jezelf, met wat voor jou belangrijk is, met wat er voor jou echt toe doet in het leven.

2Hoewel het voor Gita en mijzelf 3 dagen van werken zijn, kijken we er enorm naar uit samen te mogen werken. De 3 dagen zijn volledig verzorgd en ook daar kijk ik naar uit. Eerlijk is eerlijk, ik vind het zelf ook heerlijk om aan te mogen schuiven aan een voorgedekte tafel met natuurlijke en biologische lekkernijen. De luxe om na het wakker worden direct het landhuis uit te lopen, de natuur in. Al frisse lucht gesnoven hebben, voordat ik aan het ontbijt zit, heerlijk!

Mocht jij er ook zin in hebben en ook nog eens met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen, kijk dan verder