We zijn al een aantal weken in januari en ik hoor de voornemens nog om me heen gonzen. Grote, kleine, geslaagde en nog in te vullen voornemens. Bijvoorbeeld met je voornemen om meer te gaan bewegen. Ken je dat? “Aankomende week ga ik echt meer bewegen…” Maar oh, je moet overwerken, je hebt extra tijd nodig voor je studie, oppas krijgen lukt niet. En zo komt er telkens iets tussen, waardoor je maar niet aan die extra beweging of dat sporten toekomt. Ik wel en ik heb er wat voor ontdekt, dus wees gerust! Je bent hierin niet de enige. Veel mensen ondervinden deze ‘obstakels’ die ons weerhouden van het daadwerkelijk gaan bewegen of sporten. Voor mij, jou en al die andere mensen is er daarom een oplossing: ìts my life.

ìts my life is jouw eigen virtuele ‘sportcentrum’ en helpt je spelenderwijs meer te bewegen tijdens je dagelijkse bezigheden. Neem wat vaker de trap, stap een halte eerder uit of parkeer je auto eens wat verder van de ingang. Kleine stappen die een grote invloed kunnen hebben op je leefstijl én gezondheid en die je online terugziet doordat je bewegingen gemonitord worden.
Je draagt de ìt-monitor om je nek, in je broekzak of aan je riem. De ìt-beweegmonitor heeft een driedimensionale versnellingsmeter en meet zo jouw aantal gezette stappen, de afgelegde afstand, de tijdsduur en het tijdstip dat je actief bent geweest en je calorieverbruik. De ìt registreert bovendien de meeste bewegingsvormen zoals wandelen, fietsen, de trap nemen of tuinieren. Je hoeft dus niet naar de sportschool om meer te bewegen. Met de bijgeleverde usb-kabel kun je vervolgens jouw resultaten uploaden, zodat de resultaten voor jezelf inzichtelijk worden.

Er zijn meerdere redenen waarom ik hier zo enthousiast over ben:
– fysieke stappen zetten zorgt ervoor dat je ook mentaal makkelijker stappen kunt zetten;
– emotionele ballast in ons lichaam kan sneller verwerkt worden als we fysieke beweging inzetten;
– meer bewegen kan ook leiden tot gewichtsvermindering wat meer energie, vitaliteit kan geven;
– wandelen, fietsen, tuinieren kan buiten en dagelijks buitenlucht en zonlicht zijn goed voor onze gezondheid;
– zicht op natuur geeft zicht op organische vormen welke ons intellectuele en spirituele brein ontspant en uitnodigt tot meer creativiteit;
EN……..
– je stelt je eigen doelen en kan hierop door mij online of face to face gecoacht worden;
– er zijn ìts my life challenges. Deze worden online en door mij georganiseerd;
– je kunt online deelnemen aan een uitdaging en ziet je eigen resultaten via de ìt’s my life beweegmeter;
– je kunt ook zelf challenges aanmaken. Denk aan een virtuele wandeling via Google Maps, een verbeteringschallenge of een wedstrijd waarvoor je ook vrienden, familie of collega’s kunt uitnodigen mee te doen. Deze challenges, samen met de hints en tips die je via mail kunt ontvangen motiveren je elke dag een beetje meer te bewegen.

bewegen via ìt's my Life Reacties van anderen:
“Met elke dag een klein stapje leg je op jaarbasis grote afstanden af!”
“Ik ontdek dat bewegen mij helpt, mijn depressieve buien worden minder en ik kan vaker zelf oplossingen bedenken”
“Deelnemen zonder druk en zelf ook met kleine afstanden tevreden durven zijn, daar bleek  voor mij het succes in te zitten. Nu neem ik vaker de trap en neem ik minder vaak de auto, zonder het gevoel dat ik er iets extra’s voor moet doen of laten. Zo past het mij prima en is tegelijkertijd toch mijn conditie verbeterd. Ik beveel het anderen ook aan!”
“Eindelijk lukt het me om te blijven bewegen! Ook het afvallen gaat nu gemakkelijker en de online coaching en onze gesprekken zijn een steuntje voor me in de rug. Dank je wel”

ìts my life helpt je dus om actiever te worden en elke dag een stapje meer te zetten, zonder dat je hiervoor per sé naar de sportschool te moet.
Zo wordt bewegen leuk én simpel en geeft het je ook nog eens meer energie, conditie, vitaliteit!

Stap voor stap actiever. ìts easy!

http://www.youtube.com/watch?v=zlqMmjgvla8 .

Wil je meer weten over ìts my life?

Neem dan contact op met me op via Leonne@innerdreams.nl of 06-48072005 of klik hier en meld je direct aan.

 

Lees hier meer over ìts my life voor particulieren of lees hier meer over ìts my life voor bedrijven