SZW

Sinds ik meer en meer bij bedrijven train hoor en zie ik wat er gaande is op verschillende vlakken. De overeenkomst is dat elke organisatie communicatie, teamsfeer en plezier op de werkvloer wil verhogen en stress en ziekte wil verminderen.

Vitaliteit kan beide bewerkstelligen!

Met de subsidie die beschikbaar is gesteld ligt dit nu voor elk bedrijf binnen handbereik!! Je kan contact met mij als vitaliteitsadviseur opnemen als je hiermee aan de slag wilt. Het geeft inzicht in de huidige situatie van uw organisatie en is voor uw medewerkers een aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen kunnen we aan de slag en resultaten neerzetten die gericht is op duurzame inzetbaarheid van uw personeel.

Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn.

Thema’s en activiteiten waarop advies kan worden ingewonnen zijn:

  • Bedrijfs-of organisatiescan
  • Periodiek onderzoek duurzame inzetbaarheid werknemers
  • Gezond en veilig werken
  • Leercultuur voor werknemers
  • Aanpassen organisatie van het werk
  • Interne en externe mobiliteit
  • Flexibele werkcultuur
  • Arbeidstijdenmanagement

Subsidie aanvragen kunnen tot 31 oktober via Inner Dreams aangevraagd worden.
Bel me voor een afspraak voor meer informatie en actie 06-48072005 of stuur me een mail op leonne@innerdreams.nl