Collegetoer 2014 Futura2 weken geleden zette ik een vitaliteitstraining neer die eindigde met een kus van dankbaarheid op mijn wang!
Vanuit mijn overtuiging in de kracht en flexibiliteit van mensen, maar ook in onze natuurlijke neiging tot het verblijven in de comfortzone zet ik graag actieve en interactieve vitaliteitstrainingen neer. Ik zie vitaliteit als bron voor plezier en geef dat vorm met Inner Dreams in trainingen, workshops en coaching.
Vanuit vitaliteit kom je in contact met wat voor jou belangrijk is en mensen Mensen die werken vanuit eigen waarde, vanuit eigen mogelijkheden, vanuit authenticiteit ervaren meer flexibiliteit, creativiteit en werkplezier. Het verhoogt hun energie en vergroot hun motivatie en inspiratie om datgene te doen wat ze willen en kunnen doen.
Op de werkvloer zorgt dit voor meer ideeën, creativiteit, flexibiliteit en verhoogt het ieders productie.
Het voorkomt stress, vermoeidheid en burnout en vermindert het ziekteverzuim. Inner Dreams heeft oplossingen ontwikkeld voor bedrijven die medewerkers helpen hun vitaliteit te behouden of te verbeteren.Wat_doel_voorwie_futura

Mijn trainingen zijn gericht op ervaren en directe toepasbaarheid. De achterliggende gedachten zijn gebaseerd op bewezen methodologieen en succesvolle praktijkervaringen. De manier waarop ik de trainingen invul is zowel voor de cognitief ingestelde als de praktijk ingestelde medewerker geschikt. Met inmiddels 15 jaar groepswerk ervaring, 10 jaar coaching en 4 jaar NLP, communicatie en vitaliteitstrainingen heb ik veel kennis op kunnen doen die ik inmiddels onderbouwd heb met ervaring in de praktijk, op de werkvloer.

De training bij het Futura College was een van de groepstrainingen van afgelopen jaar en naast kennis en inzichten in eigen patronen was er ook veel humor en hilariteit bij sommige ervaringen.
Een korte feedbackronde maakte mij duidelijk wat de mensen aan praktische tips meenamen en ondanks het tijdstip en een training na een werkdag, was de energie aan het eind van de training hoger dan ze zelf hadden gedacht. Schouderklopje voor mezelf!

Eenmaal buiten tref ik daar een cursist met een lege accu. De thuisbestemming was ca. 30 km. verderop, er was geen lidmaatschap voor autopech, dus dat betekende een vette rekening, behalve als ik iets zou kunnen betekenen. Met de kabels in mijn auto help ik hem op weg en neem opnieuw afscheid. De glimlach en de energieke, uitbundige reactie bevestigt mij hoe geluk en blijheid bij kunnen dragen aan vitaliteit. Ik heb al veel trainingen gegeven, maar nog niet eerder waren ze afgerond met een kus op mijn wang van dankbaarheid!DenBosch_vitaliteitsmanagement_Futura_College