10 jaar Inner Dreams

coaching, counseling en trainerschap op het gebied van duurzame inzetbaarheid,
communicatie, work-life balance & vitaliteit

Inner Dreams is vandaag jarig en wie jarig is, trakteert! Daarom staat de rest van 2015 bol van de acties! We hebben er zelfs een speciale ‘actiepagina’ voor gemaakt. Kijk maar eens bij  pagina ‘Lustrumjaar’

25 juni 2005 liep ik met trots naar buiten bij de kamer van koophandel. Ik had een eigen coachpraktijk, toen nog onder de naam ‘Meijs NLP Praktijk’, waarvan de naam al snel veranderde in ‘Inner Dreams’. Een bedrijf waarmee ik mijn eigen innerlijke dromen ging verwezenleken. Nu na 10 jaar met ups en downs en vooral veel leuke leermomenten! Het was voor mij de start van een nieuwe periode. De frisse, moderne kijk op het coachvak zelf neer zetten was een feit. Intussen zijn we 10 jaar verder en ben ik toe aan een feestje en het ontdekken van meer innerlijke dromen. 2015 is een feestjaar waar ik natuurlijk niet ongemerkt aan voorbij kan gaan!

Inner Dreams is vandaag jarig en wie jarig is, trakteert!
Daarom staat de rest van 2015 bol van de acties! We hebben er zelfs een speciale ‘actiepagina’ voor gemaakt. Kijk maar eens bij  pagina ‘Lustrumjaar’