In het kader van nieuwe dingen ontdekken en delen van plezier geniet ik nu met volle teugen!
En sinds kort kan ik je laten zien hoe je daarvan in een gratis minicursus NLP van mee kan genieten! 🙂

Ik ben er zo enthousiast over en voel me als een klein kind dat zich blijft verwonderen!

In mijn ontdekkingsreis in Inner Dreams houd ik van veelzijdigheid voor mensen. Er zijn tenslotte meerdere wegen die naar Rome leiden, toch? 😉 En zo zie ik dat ook in persoonlijke ontwikkeling. Je kiest wat op dat moment bij je aansluit. Daarom durf ik ook af en toe wel eens wat anders aan te bieden of het assortiment van diensten uit te breiden. We willen allemaal wel eens verandering van smaak, toch?

Wat is er bij Inner Dreams al voorbij gekomen in de afgelopen jaren:

Coaching
Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van coaching waarbij de coachee verrijkt werd met persoonlijke inzichten en meer bewustwording vanuit methodieken uit trainingen die ik zelf volgde. De basis is NLP, Neuro Linguistisch Programmeren. Maar inmiddels zijn ook BML, Body Mind Language en ACT, Acceptance Commitment Therapy volledig doorleefd en in het coachprogramma opgenomen. Het menu is op smaak gemaakt met snufjes TA, transactionele analyse, Mindfullness, en Voeding als medicijn voor je brein

Schilderworkshop ‘Prikkel je passie’ 
Intuïtief schilderen en in contact met jezelf. Het was een dag met kleurrijke inzichten en ik vond het leuk om te ontdekken hoe ik met mijn kennis en ervaring op een heel andere manier voor mensen van betekenis kon zijn. Er was ruimte om van  betekenis te zijn tot op de diepere lagen van bewustzijn. Dat wat gevoeld werd, werd geuit op het doek en elke uiting hierin was bij voorbaat goed, maar terugkijkend kreeg ik te horen dat het ook klopte. Het eindresultaat op het doek kwam overeen met de innerlijke belevingswereld, het was afgestemd op elkaar. Het was een fantastische dag die op verzoek nog eens vaker is uitgevoerd! Zo leuk!

Galerie Janosh Art
Ik heb een individuele coachsessie gedaan met een fotograaf Jaosh Art en hebben daar met de geometrie van Janosh gewerkt. Mijn basiskennis valt enigszins in het niet bij het zien van deze prachtige geometrische kunstwerken! De klant heeft prachtige resultaten buiten zijn comfortzone geboekt en de inspiratie gevonden die met hem resoneert tot op zielsniveau! Ik ben blij dat ik open stond voor deze uitdaging die eerlijk gezegd in eerste instantie ook aardig buiten mijn comfortzone viel.

Natuurrijk wandelen
Ruim een jaar ging ik 1 donderdag in de maand wandelen in bossen in de buurt. Elke keer met een ander thema waarbij we in groepjes coachoefeningen in de natuur deden (Natuurcoaching) en altijd met een korte stiltewandeling. Zowel de natuur als de impact op mijn medewandelaars maakte elke keer weer indruk. Ik kan me blijven verbazen over de impact van mens en natuur.

En natuurlijk NLP trainingen
Mijn voorliefde voor NLP startte in 1998 tijdens mijn HBO opleiding CMV, Culturele & Maatschappelijke Vorming. 5 jaar later startte ik met de NLP practitioner en ben nooit meer gestopt. Naast de opleidingen tot International NLP Trainer en International Health Coach (Health Certification Training) gebruik ik elementen uit de trainingen ….van Robert Dilts, ….. van Suzy Smith, …… van Tim & Suzy Halbom, Provocatief Coachen van Nick Kemp en de kracht van metaforen van Andy Austin.

 

En dan volgt als kers op de taart een gratis online mini cursus met NLP
Anders leren communiceren (vooral met jezelf) met Neuro Linguistisch Programmeren, als basistechniek, waarbij je via verschillende technieken en oefeningen leert hoe jij je patronen kan doorbreken en uit je comfortzone kan stappen. Hoe je overtuigingen onder de loep kan nemen en om kan buigen. Zou dat niet fantastisch zijn?

Belangrijke beslissingen te nemen en misschien zelfs nieuwe stappen te zetten in jouw leven!
Deze online lessen zijn op basis van NLP en bied ik je zonder kosten aan.
Je krijgt krachtige manieren van problemen oplossen aangereikt. Je Leert dat besluitvorming verder gaat dan analyseren en onderzoeken alleen.

Heb je altijd al meer willen weten van NLP? Eigenlijk steeds twijfels gehad?
Dan is er nu niets meer wat je tegen hoeft te houden om eens Ă©cht te zien en ontdekken of NLP iets voor jou is!

In slechts 7 stappen maak je gratis kennis met de 5 meest succesvolle stappen van NLP en ervaar je de kracht ervan!
7 dagen elke dag een beetje tijd investeren om te ontdekken of NLP jou net zo in beweging kan brengen als het mij destijds heeft gedaan. Ik word er helemaal blij van en kan niet stoppen met vertellen erover….

* Tijdelijk je jouw drukke denken van je verstand op een lager pitje kan laten functioneren.
* Hierdoor rust in je hoofd komt en ruimte ontstaat voor het weten van je hart, je intuĂŻtie.
* Je leert hoe je deze manier in kan zetten om met meer vertrouwen door het leven te gaan.
* Je leert hoe je uitdagingen onder ogen kan zien en zelfs kan omarmen, zelfs wanneer ze in eerste instantie angstaanjagend lijken
* Minder twijfels, meer actie
* Negatieve gedachten en emoties leer je te neutraliseren en te vervangen door positieve

Deze minicursus gaat je helpen om met meer actie en minder onzekerheid door jouw leven te gaan. Niet dat we alle onzekerheden wegnemen met NLP, maar je leert dat je dingen tĂłch kan doen, ondanks twijfels, overtuigingen of onzekere gevoelens…. (en daardoor worden die gevoelens ook nog eens minder sterk, hoe mooi is dat! <3)

Ben je al nieuwsgierig geworden?

In kleine stappen naar grootse veranderingen 

Kijk op www.aago.nl 

Ik ben heel benieuwd naar wat je ervan vindt en zou het super leuk vinden als jij je aanmeldt voor de gratis online minicursus NLP.

Tot gauw!