De herfst is het seizoen van vruchten plukken! Vruchten zijn volgroeid en het is tijd om ervan te genieten! 
Achterover hangen, wandelen door de bossen en met je voeten de bladeren omhoog schoppen of achter de raam van de zonnestralen genieten terwijl de wind guur is. Het kan allemaal in de herfst!

Het is een tijd van oogsten van wat je gezaaid hebt!

De opleidingen bij Aago zijn weer gestart en ook met coachopdrachten is het een drukkere periode. Netwerken en marketing is een kwestie van zaaien en ik ben super blij met de oogst ervan!

Trainingen in het bedrijfsleven, NLP trainingen bij Aago Academy, Coaching in het bedrijfsleven en van particulieren. Ik breng mijn tijd steeds meer en meer door met zaken die voor mij zinvol zijn en dat draagt bij aan mijn vitaliteit! Hoe zit dat bij jouw dagelijkse inspanningen? Pluk jij de vruchten van jouw activiteiten?

Ik merk helaas dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Het aantal coachaanvragen neemt toe nu, omdat mensen wel opgeladen hebben in de zomer, maar geen veranderingen doorgevoerd om van hun problemen af te komen. Er zijn nu bijvoorbeeld coachvragen door:

 • Blijvende ‘opstartproblemen’ (vermoeidheidsklachten)
 • Terugvallen in oude patronen
 • Ontdekken dat er niets veranderd is

Ik merk dat mensen moe zijn geworden van het vele, harde werken zónder het kunnen plukken van hun vruchten en dat is jammer.
Het is niet nodig!

Ontdek hoe jij alsnog de vruchten van jouw inspanningen kan plukken!

 • Laat los en maak nieuwe plannen
  In de herfst keert de levensenergie naar binnen. Planten en bomen laten hun bladeren los en brengen kracht terug naar hun wortels om in het voorjaar weer opnieuw tot bloei te komen.
  Kijk eens serieus naar wat je dagelijks doet. Waar spendeer jij dagelijks jouw tijd aan? En hoe doe je dat?
  Maak de balans op. Behoud wat je wil houden en laat los of verander wat je anders wil. Maak het stapje tot veranderen zó klein dat je het direct toe kan passen om op korte termijn al vruchten te kunnen plukken!

 • Volg je ritme
  Afscheid nemen vindt niemand leuk, ook niet als dat van de zomer is. Stem jouw ritme af op het ritme van de/je natuur. Hol niet overal tegenin, maar stem je af op de natuur en voel je verbonden met dat ritme. Zeg op tijd nee tegen wat je energie kost, maar ook op tijd ja tegen wat je blij maakt! Je zal ontdekken dat genieten je gemakkelijker afgaat.
 • Ruik de herfst
  Het is niet alleen een seizoen van geurige bladeren, bomen en paddenstoelen, maar ook van heerlijk eten! Het is weer tijd om te smullen van pompoensoep, stoofpeertjes en zelfgemaakte appelmoes, heerlijk! De herfst laat je alle rijkdom van de natuur hier zin, in geuren, smaken en kleuren! Plan extra tijd met de mensen die je lief hebt en graag tijd mee doorbrengt. Verwen hen en jezelf met al het lekkers van deze tijd. Verzamel kleurrijke en liefdevolle momenten en voel hoe je in dat moment direct de vruchten ervan plukt!
 • Extra uurtje
  En in het laatste weekend van oktober heb je niet alleen direct een extra uurtje, maar loopt jouw klok ook weer gelijk met je biologische klok. Het lijkt een minimaal verschil, maar onze organen passen zich niet aan en hebben hun eigen tijden, ongeacht of het zomer of wintertijd is. In de herfst loop je weer synchroon met de tijd van je organen. Geef jezelf op de momenten van het verzetten van de klok tijd om te wennen. Je zal direct merken dat je er minder last van hebt.


Ik wens je niet alleen een rijke oogst, maar ook een kleurige en vitale herfst toe!

Met kleurige groet,
Léonne Meijs