Al enige tijd vind je hier artikelen van mij. Vanaf vandaag ga ik dat anders doen en hierbij is jouw input van harte welkom!

Al sinds ik in 2002 op onverwachte wijze met vermoeidheidsklachten in aanraking kwam en dit leidde tot ontslag van mijn fulltime baan in 2004 houd ik mij bezig met vermoeidheid enerzijds en de weg naar vitaliteit anderzijds.
In deze afgelopen 11 jaren heb ik als ervaringsdeskundige veel ontdekt, geleerd en toegepast, waardoor ik mijzelf inmiddels expert mag noemen op het vlak van vitaliteit. Ik deel mijn kennis en ervaringen in trainingen, workshops en in voor jou op maat gemaakte coachsessies.

Wie zit erachter…
Ik houd ervan anderen te ontmoeten en ook anderen de gelegenheid te geven om mij te ontmoeten. Hierin kunnen we elkaar wel eens ‘raken’. Emoties zijn een belangrijk onderdeel van vitaliteit en hier geef ik graag aandacht aan. Dat maakt mijn werk voor mij persoonlijk en Leonne 2013doeltreffend. Overigens zullen mensen uit mijn prive omgeving bevestigen dat ik zowel voor mezelf als voor anderen aandacht hoog in het vaandel heb staan. Ik vind het heerlijk om kaartjes en berichtjes te sturen, te bellen en kletsen of uitgebreid eten te koken voor vrienden en familie en onze tuin is regelmatig ontmoetingsplaats voor een eigen bedachte of Amerikaanse barbecue.
In het huis waar ik samen met mijn man Nick, opahond Max en kat ‘meneer Poes’ verblijf is al aardig feestje verzorgd! Soms voor grote groepen, soms met drieën of vieren waarbij goede gesprekken samengaan met een lekker drankje en hapje.
We zijn 10 jaren geleden hiermee samen gestart vanuit een soort van samengesteld gezin. Nick had hond Max en ik hond Roxy en een kat en daarnaast hadden we ook nog aardig wat overeenkomsten in onze vrienden en kennissenkring. De feesten werden er alleen maar groter en gezelliger door!

10 jaren geleden deed ik bewust en actief mijn eerste ervaringen op met vermoeidheid en werd de diagnose CVS gesteld, Chronisch Vermoeidheid Syndroom. Hiervoor ging (achteraf bekeken) een hele reeks van allerlei fysieke, emotionele en mentale signalen aan vooraf, waar ik niet eerder bewust van was geweest. Voor een actief en druk persoon als ik kun je je voorstellen dat dit enerzijds een enorme domper was en anderzijds iets om ‘actief’ mee aan de slag te gaan. Zo gezegd, zo gedaan en wie hebben we nu hier:
Leonne Meijs: zelfstandig professional, geboren in het bourgondische Brabant op een boerderij als eerste van 4 kinderen, ruim 30 jaar door het leven gegaan onder de naam Leonne van Dijk, opleidingen genoten tot secretaresse en doorgegroeid via commercieel assistent naar management assistent, gevolgd door een omscholing tot Sociaal Cultureel Werker en nu al ruim 10 jaar werkzaam als coach & trainer met een voorliefde voor het plezier, de gezondheid en het welzijn van mensen.

Waarom bloggen? Van veel wat ik meegemaakt heb was (en is) geen algemene kennis voor iedereen. Ik vind het belangrijk dat het dit wel is! Er is nog onvoldoende bewustzijn op de effecten van ons denken, voelen en doen op onze fitheid, onze energie. Moe zijn, stress hebben, onrust in je hoofd ervaren zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zet, je minder (levens)energie ervaart. Dit laatste staat gelijk aan jouw vitaliteit.

Weg met onrust, stress, vermoeidheid en gepieker!!
Iedereen kan wel eens een helpende hand gebruiken in deze drukke tijden. Natuurlijk help ik je graag met een persoonlijk en op maat gemaakt vitaliteitstraject, maar soms mis je net even die ene tip of dat ene idee wat op dat moment voldoende is om je rust weer optimaal te (her)vinden in het weekend en je vrolijk en vitaal de volgende week door te helpen.

Door wekelijks tips, ideeën, adviezen, oefeningen en eigen ervaringen te delen wil ik andere vrouwelijke professionals inspireren en stimuleren aan hun energie te werken en in hun kracht te staan, vitaal te leven!

Waarom jij voor mij zo belangrijk bent
Deze blogs zijn voor jou geschreven! Echter….. Is het voor mij wel belangrijk dat ze aansluiten bij waar jij als drukke professional, zelfstandig ondernemer of zzp’er tegenaan loopt. Daarom vraag ik om jouw input!
Stel dus vragen, reageer op artikelen, deel je mening en voeg ideeën en tips toe, hiermee helpen we elkaar, want ook andere lezers kunnen hier weer wat aan hebben

Wat vraag ik van jou:   een reactie, commentaar op deze blog waarin je me vertelt waar je graag meer van wilt weten
– welke onderwerpen spreken je aan?
– waar loop je tegen aan?
– wat wil je me vragen?

Ik kijk uit naar je vraag en reactie en ga er graag mee aan de slag!