Consult

Vitaliteitstraject Inner Dreams: Een effectieve combinatie van gesproken taal en lichaamstaal

Zijn er veranderingen in je leven? Relatieproblemen, stress of verliesverwerking? Wil je iets anders dan wat je doet? Ben je op zoek naar persoonlijke groei? Loop je vast en wil je beweging? Wil je starten als zelfstandig ondernemer of wil je gewoon meer plezier, rust of juist energie in je leven? Voor iedereen die vastloopt in een bepaalde situatie of extra begeleiding nodig heeft in het dagelijks leven. Je kan denken aan onrust, eetproblemen, depressie, onzekerheid, angsten of fobieën,  maar ook bij behoefte aan structuur aanbrengen, leren met tijd omgaan, bewustwording van een of leren omgaan met ziekte of diagnose, rouwverwerking vastzitten in je werk, iets anders willen maar niet weten wat, relatieproblemen (privé of in werksituatie) lusteloos en vermoeidheid, emoties, snel afgeleid of hooggevoeligheid. Blijkbaar heb jij hierin een besluit genomen voor jezelf en daar wil ik je bij voorbaat alvast een compliment voor geven. Je wilt verandering in je situatie en je zet je eerste stap hiertoe. 

Een consult bij Inner Dreams helpt je om weer met plezier te werken en te leven. Het draagt bij aan jouw vitaliteit: je energie, levenskracht en inspiratie.

Wat kun je verwachten: Aandacht, inzicht en verandering in je situatie: van vastzitten naar beweging en via beweging naar creatie. Creatie via de kracht van zacht, ruimte voor kwetsbaarheid.

Inner Dreams gaat uit van de verbinding tussen lichaam en geest, het non-verbale en het verbale, de beweging en de taal.

Basis werkwijze:

  • Gesprek In een kennismakingsgesprek doen we een inventarisatie en stellen we vast wat je situatie is, wat Inner Dreams hierin voor jou kan betekenen en wat beider verwachtingen zijn. Wanneer het klikt en we samen het traject in willen gaan zetten we de gemaakte afspraken op papier en worden de benodigde papieren ingevuld.
  • Begeleiding, coaching, psychosociale hulpverlening, counseling: het uitvoeren van opdrachten, praten, begeleiding, doelen stellen, het uitvoeren van oefeningen en opdrachten. Met zelfreflectie in de vorm van vragen en verslagen op je eigen proces, met aandacht en steeds meer inzicht en ga jij in de richting van de door jou gewenste veranderingen. De sessies kunnen binnen plaatsvinden, maar kunnen ook buiten in de natuur of in de vorm van een wandelcoaching zijn. Elk consult is gericht op meer ‘bewegingsvrijheid’ voor jou. Zowel in je verbale als in je non-verbale uitingen.
  • Evaluatie Na iedere bijeenkomst vindt aan het einde een korte evaluatie plaats en kijken we of we nog op de geplande koers zitten of dat er aanpassingen nodig zijn, zodat je altijd uitkomt op het punt dat je wilt. Dit zal gepaard gaan met reflectiemomenten voor jezelf in de vorm van een verslag of een aantal vragen waar de volgende begeleiding weer op ingegaan wordt.

Voor alle diensten van Inner Dreams gelden: Algemene voorwaarden Inner Dreams

Vergoeding via zorgverzekeraar behoort tot de mogelijkheden.

Inner Dreams is aangesloten bij NVNLP, RBCZ en VIV. Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt je psychosociale hulpverlening vergoed.

Wanneer je PGB ontvangt, kan je je begeleiding vanuit je PGB betalen.

Wanneer je consult of een coaching werkgerelateerd is, vergoeden veel werkgevers de kosten geheel of gedeeltelijk.

Codes ten behoeve van zorgverzekeraars: 

 AGB code 90-19085

 ViV Registratienummer 1907217A

RBCZ licentienummer 505000R

Soms loopt iets anders dan verwacht, spreek me er gerust op aan. Wanneer we er niet samen uitkomen en je een klacht in wil dienen, kan dat via mijn beroepsvereniging VIV en vind je hier meer informatie over de procedure. 

VIV                                   

Algemene voorwaarden Inner Dreams

Privacyverklaring en ethiek InnerDreams

Click edit button to change this code.