Hervind je rust en balans in jouw leven

Een coachsessie voor jou, je bent het waard!

In de hectiek van vandaag de dag vinden we het soms moeilijk om rust en evenwicht te houden in onze werksituatie en onze leefomgeving. Om bij het herstellen van deze ‘work-life balance’ te helpen, maakt Inner Dreams gebruik van de innerlijke kracht, levensenergie van de mens. Wanneer we ons met deze energie verbinden, kunnen we weer in contact komen met onze eigen krachten. Hierdoor kunnen we beter omgaan met drukke of stressvolle situaties, gedachten, gevoelens en emoties. Beter met situaties om kunnen gaan door dichter bij onszelf te blijven geeft meer vitaliteit: meer rust en meer energie.

Het is mogelijk om specifieke behandelsessies te ervaren met ademhalingstherapie, wandelcoaching, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) of BML (Body & Mind Language). Ook kunnen we je begeleiden in je leefstijl met het programma ît’s my life. Daarnaast kun je trainingen volgen, zoals vitaliteitstrainingen gericht op meer balans door onder andere focus op jouw Passie, Richting en Ontplooiing! (lees meer bij onze vitaliteitssessies. Sluit woensdag 08 april al aan!)

Zowel de coaching als de training is praktisch en zachtaardig van aard met een doeltreffende en doelgerichte aanpak. Hiermee leer je hoe je jouw eigen hulpbronnen weer aan kunt boren en je richting kunt bepalen waarin jij jezelf kunt ontplooien tot wat je wilt doen en wie jij wilt zijn. Balans, in je kracht staan, meer energie, innerlijke rust, persoonlijke groei, keuzemogelijkheden en vrij van angsten? Twijfel niet langer en neem contact met me op via mail leonne@innerdreams.nl of telefoon 06-48072005 Het is haalbaar! Ook voor jou!

 

Een helpende hand

Ben je vast gelopen? Ben je moe van wat je dagelijks bezig houdt? Stop je hoofd niet meer met piekeren? Weet je wel waar je staat, maar eigenlijk niet meer waar je naar toe wilt?

Soms hebben we gewoonweg een helpende hand nodig. En dat is wat ik vanuit Inner Dreams met coachen en trainen  aanreiken. Met coachen zorg ik ervoor dat jij je eigen potentiële kwaliteiten vrijmaakt en weer op eigen benen en vanuit eigen kracht in jouw richting verder gaat. Wij maken hierbij gebruik van diverse doelgerichte technieken, zoals o.a. NLP en BML met meer energie en een vitale, voedende levensstijl voor jou als uitgangspunt.

 

Vitaliteit

Vitaliteit gaat over wat jou blij maakt, jou in je kracht zet. Wat jou richting, rust en balans geeft en jou (weer) energiek maakt.

We brengen in kaart wat jou energie kost en welke voedingsbronnen jou energie opleveren. Voedingsbronnen op 4 vlakken, want we werken met het fysieke (voeding en beweging), het mentale (gedachten en overtuigingen), het emotionele (gevoelens) en het spirituele (levenservaringen).

… De coachsessie is ook een uitkomst voor mensen met vermoeidheidsklachten…

Ik heb ervaring met mensen die zich herkennen in zowel het autistisch spectrum als mensen met vermoeidheidsklachten. Ook hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden om weer in contact te komen met de voedende bron in zichzelf en de beperkingen hierop.

… Passie Richting Ontwikkeling!

… activeer jezelf!

Neem contact op voor een kennismaking met de werkwijze van mij bij Inner Dreams en ga je eigen dromen naar buiten brengen!

leonne@innerdreams.nl
06-48072005

 

Herken je dit?

Soms hebben we een levenservaringen die ons kan stagneren in onze beweging, ons enthousiasme. Deze blokkade heeft effect op onze vitaliteit. We voelen  ons minder lekker in ons vel zitten.
Het gaat om gebeurtenissen die ons van ons stuk brachten en waarover we ons zorgen maken. Waarbij we piekeren over wat komen gaat en we moeite hebben ons te uiten en om te gaan met de bijbehorende emoties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gebeurtenis als het verliezen van je baan of een droom die niet meer uit kan komen. Een intense ervaring heeft emotioneel impact en direct effect op ons voelen, denken, doen en laten.

 

Alle ervaringen waaraan we niet direct uiting kunnen geven, om welke reden dan ook, worden opgeslagen in ons lichaam. Uit de lichamelijke opslag van onvolledige verwerkte  eerdere gebeurtenissen (onlangs of uit onze vroege jeugd) kunnen vroeg of laat verschillende klachten ontstaan. Zo ontstaat er een verband tussen het fysieke en het geestelijke, onze lichaamshouding en onze levenshouding.

Vage of onverklaarbaar lijkende klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, schouder- en nekpijn, maar ook eetbuien, slaapproblemen, concentratieproblemen en vermoeidheidsklachten kunnen ontstaan uit onvolledig verwerkte problematieken.

 

Naast coachen door middel van gesprekken, wordt er gewerkt met beweging en uiting vanuit het lichaam. Alleen praten over problemen of een blokkade kent zijn grenzen. De beweging en de houding in combinatie met het voelen, het denken, de ademhaling en het gesproken woord geeft ruimte uiting te geven aan wie wij als mens in wezen zijn en willen zijn in plaats van wie wij denken te moeten zijn.

 

In coaching en training wordt communicatie in woord én beeld toegepast. De gesproken taal heeft vaak de overhand op de taal van het lichaam, het verbale komt in onze maatschappij sterker naar voren dan het non-verbale. Communicatie betekent ‘contact met jezelf en contact met de ander’. Het een staat niet los van de ander, het is onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat hoor en zie je terug in de manier waarop je praat en staat, doet en laat. Zo staan lichaam en geest ook onlosmakelijk met elkaar in verbinding.

 

Wat ik concreet aan mijn eerdere werk als coach en trainer toegevoegd heb, is het werken met het lichaam vanuit BML, ‘Body & Mind Language’. Dit gaat over de connectie tussen lichaamstaal, lichaamshouding en levenshouding. Er is een verband tussen wat we denken en voelen en de manier waarop we ons in en door het leven bewegen. Met BML ervaren we dat een verandering het lichaam direct een verschuiving geeft in onze gedachten en emoties. Door te bewegen tijdens de coachsessies, en met name anders te bewegen dan we gewend zijn, creëren we meer ruimte in onze ‘body’, waardoor er meer ruimte in onze ‘mind’ ontstaat.
Het is toe te passen op individueel niveau, maar ook in teamverband. Het is effectief en doelgericht, je ervaart het direct.

Wil je het een keer ervaren?  Schroom niet gebruik te maken van mijn traktatie en neem contact met me op voor een afspraak.
Niet denken, maar doen 🙂

 

leonne@innerdreams.nl
06-48072005

In 7 stappen naar meer focus, voldoening en vitaliteit

Vitaliteitstraject Inner Dreams werkt door de kracht van kwetsbaarheid: 
een effectieve combinatie van gesproken taal, lichaamstaal en voeding.

Wat kun je verwachten:
Aandacht, inzicht en verandering in je situatie!
“Van vastzitten naar beweging en via beweging naar creatie” 

Je krijgt meer focus, voldoening & vitaliteit

In 7 stappen naar meer focus, voldoening en vitaliteit, geeft antwoord op de vragen:
– Waar sta ik?
– Wie ben ik?
– Wat kan ik?
– Wat geloof ik?
– Wat wil ik?
– Waar sta ik voor?!

Stap 1: Een vervolg op de vitaliteitsmeting met een aantal vragen over wat je bezig houdt en wat je anders wilt in de vorm van een intake gesprek (stap 1 kan ook telefonisch of via skype). Hier zetten we de eerste stap naar meer focus.
– waar sta je nu en waar wil je naar toe?
– wat houdt je tegen? wat gaat je helpen?

Stap 2: Een sessie waarin we nader kennis maken met wat je bezig houdt: wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? Wat geloof je?
– we brengen je patronen in kaart en ik laat je nieuwe strategieën ontdekken.
Dit geeft inzicht in je oude patronen en focus op nieuwe mogelijkheden en veranderingen. Hierna zal je al verandering in je energie en balans ervaren.

Stap 3:  Integratie van stap 2, van je nieuwe strategie. Dit kan zowel in je werk als in je privé situatie zijn, maar het gaat hier vooral om het vinden van balans.
– hoe spelen de oude patronen nog een rol?
– hoe zijn de ervaringen met de nieuwe strategie?
We doen dit  in de vorm van een vervolggesprek op je bevindingen en ervaringen met de nieuwe strategieën. Je gaat ontdekken wat wel en niet werkt voor jou. Je proces staat centraal.
– Er komt helderheid op wat jou voldoening geeft en we brengen in beeld welke (andere of nieuwe) bewegingen nodig zijn en jij ontdekt hoe jij hierin stappen kan zetten. Je krijgt praktische tips over hoe jij vanuit focus meer voldoening krijgt in wat jij wil.

Stap 4: Hier testen we hoe je het geleerde in de praktijk ervaart en waar je nog eventuele belemmeringen, blokkades/stagnaties tegenkomt.
– waar loop je met je huidige focus nog tegenaan? Wat kost nog energie?
– wat ervaar je nog als hindernissen en wat heb je nodig om hiermee om te gaan?
– wat helpt jou om naast voldoening ook meer plezier, kracht, energie, kortom vitaliteit te ervaren? En wat is hiervoor nodig?

Stap 5: Hier evalueren we stap 1 t/m 4. Stap 5 kan eventueel via skype.
Waar sta je nu? Ben je op de goede weg? Heb je je focus nog helder of moet deze bijgesteld worden?
Wat doe je dat jouw voldoening geeft? En hoe krijg je hier meer energie van?

Stap 6: Nu je op de goede weg bent, wie ben je en waar sta je voor? Of anders gezegd, waar doe je het allemaal voor, wat is je missie?
Welke talenten heb je, gebruik je en welke zet je nog niet in?
Doe je inmiddels wat je wil? Komt het overeen met waar jij voor staat?

Stap 7: Hier zetten we de kers op de taart. En komen voelen, denken doen op één lijn.
Je weet wie je bent
– Je weet wat je kan
– Je weet wat je wil
– Je weet waar je voor staat
– Je kan in actie komen en veranderingen creëren
– Je hebt focus – voldoening en meer vitaliteit!

Vergoeding via zorgverzekeraar behoort tot de mogelijkheden.

Inner Dreams is aangesloten bij VIV en SRBAG. Afhankelijk van je ziektekostenverzekeraar wordt je psychosociale hulpverlening vergoed.

Wanneer je PGB ontvangt, kan je je begeleiding vanuit je PGB betalen.

Wanneer je consult of een coaching werkgerelateerd is, vergoeden veel werkgevers de kosten geheel of gedeeltelijk.

Meer informatie op ‘vergoedingen’ 

Dit aanbod is niet op de website vermeld en geldt alleen in combinatie met de vitaliteitstest.
Voor deze 7 stappen geldt een speciaal tarief van  77,00 euro per stap/sessie, inclusief materialen, testen en tussentijdse begeleiding per mail of telefoon.