Work-Life Balance
Ieder mens wil zich lekker vel voelen, balans hebben in denken, doen en voelen, evenwicht tussen lichaam en geest. Als professional ben je goed in wat je doet, heb je je dagelijkse werk, activiteiten en inspanningen in zowel je werk als vrije tijd en je ontspanning wil er dan wel eens bij inschieten. Herkenbaar? Je wordt er moe van en wat vroeger met gemak ging lijkt steeds moeizamer te gaan. Je slaapt slechter, eet vaker wat tussendoor, hoort jezelf meer mopperen en neemt steeds minder tijd voor je ontspanning en leuke dingen.

Leonne MeijsDan is er duidelijk een disbalans in je leven en net als de andere 95% van de mensen kan het ook voor jou moeilijk zijn om vanuit zelfdiscipline dit te veranderen. Dat maakt persoonlijke ontwikkeling via coaching zo succesvol. Ik ondersteun je in je acties door middel van gesprekken en het maken van een stappenplan, waardoor je wel tot die gewenste verandering kunt komen.

Weer evenwichtig en vanuit vertrouwen en duidelijkheid kunnen aansturen en overnemen. Ondernemers, leidinggevenden die inspirerend, motiverend en vanuit zichzelf leiding willen geven, maar nu door veranderprocessen en tijdsdruk het gevoel hebben opgeslokt te worden. Al piekerend en peinzend wakker liggen en nog meer vermoeid zijn geraakt.
– Iedereen valt of struikelt wel eens. Je vitaliteit, je veerkracht en flexibiliteit bepaalt hoe snel je weer op kunt staan om door te gaan.

Balans herstellen tussen werkinspanning en ontspanning. Weer flexibiliteit en creativiteit voelen bij veranderingen en inspanning. Professionals, managers en bestuurders die naast hun werk ook veel tijd steken in het bijhouden van hun professie. Zelfstandig, dynamisch en vaak alleen werken, maar meer verbinding, focus en gevoel van rust en voldoening wil ervaren.
– Ook Vitaliteit richt zich op gewenste effecten, maar niet ten koste van jezelf of een ander. Je deskundigheid op vitale wijze toepassen brengt evenwichtigheid in je werk, privé en jezelf.

Balans brengen in zorgzaamheid en behulpzaamheid aan de ene kant en opkomen voor jezelf en grenzen stellen aan de andere kant. Willen gevoel van “Kiezen” in plaats van “geleefd worden”.
– Vitaliteit brengt balans in je emoties. Dit is belangrijk, want je emoties sturen je overwegingen, je bewustzijn, overtuigingen, herinneringen en loyaliteit aan. Emoties in balans zijn een onderdeel van elk succes!

Soms raak je fysiek en mentaal uit balans. Voelt alles als teveel en heeft u het gevoel vast te zitten.  Actieve mensen, vrijwilligers en mantelzorgers die weer van hun klachten en moeheid afwillen en weer plezier willen ervaren in wat ze doen. Weer mogelijkheden zien en er weer zin in hebben!
– Je inzetten, zowel op je werk als als vrijwilliger of privé vraagt om kwaliteit. Vitaliteit zorgt ervoor dat je keuze hebt in de kwaliteit die jij voor anderen neerzet. Vanuit jezelf, met plezier en zonder stress.

Elk traject bestaat uit:

  •  Gratis kennismaking door een bezoek aan Inner Dreams of een bezoek aan u
  •  Intake van ca. 1 uur
  •  Vervolgafspraken, waarin gewerkt wordt aan de gestelde doelen op basis van het gekozen vitaliteitstraject en de afspraken uit de intake.
  •  Evaluatie
  •  Vervolgstappen, terugkom momenten

 

[box] Klik HIER voor de uitleg met de beschrijving van situaties van mensen die u voorgingen. [/box]