Over mij

Mijn naam is Leonne Meijs van Dijk en ik werk als vitaliteitscoach en NLP trainer bij Inner Dreams

 

Directeur Leonne MeijsLeonne: “Ik ben overtuigd van de onlosmakelijke verbondenheidheid tussen lichaam en geest. Toen het mij overkwam dat ik als volwassene ‘vastliep’  in een relatie, later in mijn werk, en nog later in een levensgebeurtenis, ervaarde ik lichamelijk en geestelijk verkramping en verstijving. Verschillende stagnaties waar ik als kind geen last van had. Ik vond mijn herstel in verschillende manieren en methodieken, maar het meest in de natuur en ‘het natuurlijke’.

 

 

 

Als kind was ik al actief met mens en natuur. Ik was vaak buiten te vinden. Ik was graag alleen, buiten in de natuur of binnen met muziek. Ik was ook altijd al graag onder de mensen en dan was ik vaak degene die de ander hielp of voorop liep om het de ander voor te doen. Ik hoor nu nog ooit verhalen van vroegere vriendinnen die mij destijds zo moedig vonden, terwijl ik het zelf heel normaal vond wat ik deed. Door eigen ervaringen heb ik beide kanten leren kennen en leren waarderen. Toen ik zelf op latere leeftijd in verschillende levensfases meemaakte hoe het is als iemand anders je steunt, begeleidt of voorgaat, besefte ik pas hoe waardevol het is als je een helpende hand krijgt in momenten dat je het zelf even niet durft of alleen kunt”.

 

Léonne heeft van hetgeen haar van kinds af aan gemakkelijk afging haar beroep gemaakt: leren, begeleiden, ondersteunen en voordoen, maar nu in de vorm van coachen & trainen.

Enthousiast, veelzijdig, kleurrijk, dynamisch, energierijk!
Maar ook eerlijk, loyaal, integer, analytisch, scherp, doortastend, rustig en betrouwbaar!

 

Het werk van Inner Dreams:
Herken je dat? Het gevoel dat je vast zit? Je niet in beweging komt? Je even niet vooruit of anders kunt?
Vanuit eerdere, persoonlijke ervaringen weet Leonne zelf ook hoe dat voelt en leert zij je hoe je weer beweging kunt brengen in wat vast zit bij jou. “Ken je beperking en het wordt je kracht”, dat is waar zij mee werkt. Ze ziet mogelijkheden en kansen en kan op creatieve wijze met ieders beperkingen werken, waardoor grote of kleine bewegingen in gang worden gezet!

 

Thema’s waar Leonne veel mee werkt liggen op het vlak van  work-life balance, levensgebeurtenissen, persoonlijke ontwikkeling, stress, (over)vermoeidheid, behoefte aan rust, innerlijke rust, de behoefte aan verandering, vastgelopen situaties.

 

Léonne is agoog van beroep en doet vanuit haar NLP en BML achtergrond wandel- en natuurcoaching, hartcoherentie en begeleid mensen vanuit wat aanwezig is, verbaal en non-verbaal.  In haar praktijk werkt ze graag samen met collega trainers, therapeuten en coaches en helpt ook hen op weg.
Kernwoorden: enthousiast, actief, open, moed, vertrouwen, rust, eerlijk en integer.

 

Léonne is in diverse samenwerkingsverbanden actief van uit Inner Dreams ook op hen mag jij een beroep doen.

Het verschil

Wat ik vaak terug hoor is dat mensen verrast zijn over de rust en ruimte ervaren in mijn manier van werken. Ik ken veel methodieken, en werk tegelijkertijd ook vanuit intuïtie. Hiermee maak ik het verschil als coach en trainer voor jou of je team. Ik vind jouw unieke manier van invulling geven aan je werk en je dagelijkse leven. Jouw triggers en energievreters, jouw talenten en passie. Je energiehuishouding brengen we in kaart. En samen kijken we hoe we je energie duurzaam kunnen verhogen. Hoe je jouw huidige manier van invulling hieraan in werk en privé kunt optimaliseren. Een stappenplan, zodat je je weer gelukkig kan voelen. Je eigen stappen zetten, vanuit je eigen schoenen om weer met plezier te leven en te werken.

Hoe?
Ik ga samen met jou kijken waarom er bij jou meer energie uit gaat dan erin komt. Iedereen kan een bepaalde vorm van stress best aan maar als deze stress te lang duurt of te heftig is dan kom je in de problemen. Samen met jou kijk ik hoe je, ook in tijden van die ontrust en stress, je energie op pijl kunt houden. Je ontvangt inzichten en raakt op prikkelende wijze bewust van je patronen en je mogelijkheden tot groei. Ik gebruik hierbij verschillende methodieken en werkwijzen, gecombineerd met mijn intuïtie.

Léonne als pionier

Bedrijvig_Veghel_Broodfonds_nov2014, SMC0413, Broodfonds Veghel/Uden, Bewust Ondernemende Vrouwen Veghel, leonne meijs, Inner Dreams

Léonne bestuurlijk actief

Léonne als auteur

Lees meer over VIVeleviv